Greenfee

Alle gæster der er i besiddelse af gyldigt medlemskort (DGU) og medlem af en golfklub er velkomne.

Max. hcp. 54.

Spilleren skal logge sig ind på standeren ved siden af shoppen.
Derefter kommer der et betalingsmodul og efterfølgende udskrives scorekort med bagtag.
DGU-kort skal forevises på forlangende.
Hver spiller skal have sin egen bag.
Baneservice forefindes.
Buggies skal køres af personer over 18.

Vi modtager gæster med Golfhäftekortet.

Det er tilladt at have hund med på golfrunden, den skal bare være i snor og eventueller efterladenskaber skal fjernes.

Priser 2017
Tidspunkt                                     Green fee pris (dagspris)
Alle hverdage                                  DKK 300,-    € 45,-

Weekend og helligdage                   DKK 350,-    € 50,-

Juniorer - hverdage                        DKK 150,-    € 23,-

Juniorer - helligdage                       DKK 175,-    € 25,-

Tilbud: Køb 5 green fee billetter - betal for 4. Gælder ikke fleksmedlemmer.
Prisen er kr. 1.200,- (hverdagsprisen) men der må også spilles i weekender og på helligdage.
Dette tilbud er personligt og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Klubben har green fee aftaler med:
(Gælder ikke Fleksmedlemmer)
Golfklubben Maribo Sø
Golfklubben Storstrømmen
Halsted Kloster Golfklub
Falster Golfklub
Møn Golfklub

Green-fee er 50% af gældende takst ved spil på hinandens baner.
Der er mulighed for tidsbestilling ved grupper over 12 personer. Hvis datoen er længere fremme, end tidsbestillingen rækker, kontaktes vores sekretariat.

OBS! OBS! OBS!
Det er ikke længere muligt at købe greenfee kuponer til kr. 175,- i klubberne som hidtil.
Disse kan udelukkende købes via hotelpakker gennem Bandholm Hotel, Hotel Søpark, Hotel Falster, Hotel Liselund, The Cottage og Radstedhus B&B samt Business Lolland-Falster.
Tryk på det hotel du ønsker at benytte, for at komme til deres hjemmeside.
Konceptet er det samme, nemlig køb af minimum 2 green fee pr. person til 2 forskellige baner.
Se golfannoncer her: Annonce 1 og Annonce 2.

Er du sulten?
Vi er behjælpelige med at bestille smørrebrød, så det står klar i klubhuset, enten inden I går ud og spiller eller når I er færdige med at spille, da vi ikke har køkken/restaurant.
Mht. mad samarbejder vi med Oldfruen, Fest-konsulenten, Schou's Kødcenter, Hotel Falster og Strandkroen, da de samtidig er sponsorer i vores klub.
Af praktiske årsager, er det nemmere at organisere leverering af mad til klubhuset jo før det bliver bestilt.
Du er også velkommen til at nyde din medbragte mad, dog skal drikkevarer, der nydes i eller omkring klubhuset, købes i klubben.
Vi har automater med kolde drikkevarer, samt som selvbetjening:
Øl/vand, vin og kaffe.