Kaninklubben MGK

Kaninklubben er en del af begynderudvalget i MGK

Kaninklubben er en klub i klubben, hvor du kan spille/konkurrere med andre "nye" golfspillere.

Formålet med Kaninklubben er:

• At give nye/gamle spillere mulighed for at komme godt i gang med golfspillet.

• At give nye/gamle spillere fortrolighed med regler og god etikette på golfbanen.

• At medvirke til at nye/gamle medlemmer føler sig velkomne i klubben.

Udtrykket "kanin" dækker over en nybagt golfspiller.

Når du er i gang med at lære at spille golf, eller har bestået og fået et DGU kort, er du klar til at spille på stor bane i Kaninklubben. Har du ikke fået DGU-kort, spilles der på Pay & Play banen.

Du kan spille i Kaninklubben, til du er klar til at rykke ud i andre klubber i klubben og har spillet dig ned i handicap.

Til kaninaften spiller vi uforpligtende, men vi lærer at overholde regler for spil og etikette og at føre korrekt scorekort, således at vi senere bedre kan begå os i turneringerne.

Samtidig lærer du en del medlemmer at kende.

Dette gøres ved at du går (spiller) sammen med en øvet golfspiller, som samtidig fortæller dig om de mest almindelige regler, om færdsel og god opførsel på golfbanen.

Vi glæder os til at se dig.
Vi mødes hver tirsdag, hvor der er mulighed for at gå ud klokken 18:00.

(mødetid 15 min. før) og spiller 9 huller (ej helligdage).

Efter vi er kommet ind, kan vi drøfte spillet sammen med evt. opståede problemer omkring regler m.m.

Kan du ikke spille en tirsdag, kan du lave en aftale med en af hjælperne.

Det koster kr. 10,- pr. gang du spiller 9 huller (stor bane) i Kaninklubben.

Pengene går ubeskåret til præmier i Kaninklubben samt til en match i oktober.

Der er præmier efter hver kaninmatch.

Kaninklubben starter op den 16.  maj 2017 kl. 18:00 (mødetid 15 min. før)

Sidste gang bliver den 5. september 2017.