Pink Cup 9. juni 2013

Flotte resultater af Marielyst damerne i årets Pink -Cup

Vejrbetingelserne var helt ideelle da Marielyst Golfklubs dameklub afviklede Pink Cup for 10. gang. En golfturnering, hvor alle betaler penge til fordel for bekæmpelsen af brystkræft.

Det gode vejr med meget lidt vind kunne aflæses på resultattavlen ikke mindst i kvindernes bedste række, hvor Maren Lørup strøg helt til tops ved at score 40 stablefordpoints, Men Lotte Holm på andenpladsen med 38 points holdt sig ikke tilbage. Birgit Klerens med 35 points tog tredjepladsen.

I kvindernes B række var det to søstre fra Falster Golf Klub, som var bedst. Stine Beck Petersen scorede 34 stablefordpoints foran Sussi Beck Petersen ligeledes med 34 points. Stine fik førstepladsen, fordi hun har lavere handicap end søsteren. Til gengæld får Lis Willumsen fra Marielyst Golf Klub på 3. pladsen med 32 points mulighed for at være med i landsfinalen den 21. september i Helsinge på Ree Golfbanen.

Her får hun måske også selskab af vinderen af A-rækken Maren Lørup

Bodil Hauerslev formanden for dameklubben præciserer betingelserne for at være med her således

-De 15 klubber som samler fleste penge sammen i Danmark kvalificerer sig automatisk med hver to spillere. Dernæst de 15 klubber som har indsamlet de højest gennemsnitlige beløb pr. spiller får også hver to spillere med. Så er der endelig en tredje mulighed for at komme med. 10 golfklubber findes ved lodtrækning.

Marielyst damerne har foreløbig via modearrangementer, amerikansk lotteri, auktion og opvask for mandeklubben nået 32.000 kr .Indsamlingen fortsætter til 20. august.

Mændene var også med til at betale til kassn, og i deres turnering vandt Michael Nielsen A-rækken med 38 stablefordpoints foran Michael Posborg med 37 points. Erik Kristoffersen blev nr. 3 med 34 points.

B -rækken blev vundet af Peter Olsen med 35 points foran Jørgen Jensen med 34 points. Andreas Andersen blev nr. 3 med 31 points.

Der var tættest hul præmier på alle fire par 3 huller. Her var Michael Posborg knivskarp. På Hul 2 manglede han kun 1, 18 meter fra at lave hole-in-one.

På hul 14 var han også tættest med 1 meter og 46 centimeter. Birthe Nielsen var nærmest på hul 8 med 2,25 meter og Kurt Ibsen var bedst på hul 11 med 3,84 meter.