2009 - 2011

Marielyst mænd nr. 2 i Telenor Cup d. 22. juni 2011

De glade Marielystspillere fra venstre mod højre: Erik Kristoffersen med 3. præmien, Frede Vest Hansen nr. 2., derefter sponsor Søren Bredsgaard fra Telenor og Peter Olsen vinderen fra Marielyst med dagens højeste score på 41 stablefordpoint. Yderst til højre Frank With, der uddelte præmierne.

Venskabsmatchen MGK mod Vestlolland d. 16. maj 2011

1. Formanden fra Vestlollands manneklub René Thauner måtte aflevere vandrepokalen til Marielysts formand Frede Vest Hansen.

2.: Erik Kristoffersen midt i billedet var Marielysts bedste med Frank Witht t.v. som nummer 2 og Kurt A. Pedersen til højre som nr. 3

3: Nærmest hul på to af par tre hullerne Jens Dahl, Marielyst og Bjarne Hansen fra Vestlolland.
Telenor Cup på Møn d. 27. april 2011

Fra venstre Jens Vest, der blev nr.3, næstformand for MGKs manneklub Frank With, som uddelte præmier, vinderen Flemming Jensen med mobiltelefon og nr. 2 yderst til højre Erik Birch.
Fra Manneklubbens general forsamling d. 11. oktober 2010

Jan Øster Nielsen til højre blev både mester i A-rækken og vinder af den endelige titel som årets manneklubmester. Formand Frede Vest Hansen overrækker præmierne

Erik Birch vandt B-rækken. Han bliver lykønsket af Frede Vest Hansen

Fra Manneklubben mod Dameklubben 13. september 2010

Formand for Dameklubben, Lilli Jensen, lykønsker manneklubbens formand, Frede Vest Hansen med sejren.

Det vindende hold i den indlagte match: forrest fra venstre Annelise Christiansen og Lene With og bagest Børge Michaelsen og Erik Kristoffersen

Telenor Cup 18. august 2010
På Storstrømmens bane

Fire raske gutter fra Marielyst Golf Klubs Manneklub i deres flotte klubtrøjer med logo.
Til venstre turneringsleder Alf Fabiansson, herefter Knud Pyndt med sin mobiltelefon, Flemming Jensen og Allan Skatholm

Telenor Cup 16. juni 2010.
På Møns Golfklubs bane

De tre bedste fra Marielyst i Telenor Cup på Møn er fra venstre: Erik Kristoffersen, Allan Skatholm og Erik "barber" Rasmussen

Telenor Cup på Marielyst 21. april 2010

Marielyst vindere:
Erik Kristoffersen, tv, blev dagens mand hos Marielyst i årets Telenor Cup. Han scorede 35 points og vandt en mobiltelefon. Ivar Christensen blev nr. 2 med 34. I midten sponsoren Søren Bredsgaard fra Telenor og yderst til højre nr. 3 Erik Birch, også med 34 points.

Tættest på hul:

De fire vindere fra par tre hullerne: Flemming Jensen, Marielyst, tv, Jens Vest Hansen, Marielyst, Tommy Digemose, Møn og Bjarne Hansen, Storstrømmen.

Her er Manneklubbens nye bestyrelse pr. 12.10.2009

Fra venstre: Alf Fabiansson, Frank With, Frede Vest Hansen, Knud Pyndt og Kurt A. Pedersen

Manneklubmester 2009

Erik "smed" Rasmussen med alle sine præmier efter en meget flot sæson i Manneklubben, hvor han ikke alene blev årets mester, men også kom tættest på hul i løbet af sæsonens månedsmatcher.

Vindere i A-rækken 2009

De tre bedste i A-rækken i 2009 blev fra venstre Erik Kristoffersen, som blev nummer 2 med 33,4 i gennemsnit.
Vinderen Erik Rasmussen med 34,1 og nummer 3 Frede Vest Hansen scorede i snit 32,9

Vindere B-rækken 2009

To af de bedste fra B- rækken.
Fra venstre Kim Valeur med 32,4 i gennemsnit og Ib Jensen med 32,0 blev nr. 2.
Erik "barber"Rasmussen som ikke er med på billedet, blev nummer tre med 31,1 i gennemsnit.

Telenor Cup 26. august 2009

De tre bedste fra Marielyst på Møn. Til venstre Allan Skatholm, som blev nummer 3, mens Alf Fabiansson blev nummer 1 og Anders Simonsen nummer 2. Yderst til højre turneringsgsleder fra Marielyst Manneklub Knud Pyndt.

Sonofon Cup 27. maj på Marielyst
Her er Marielysts bedste:

Søren Bredsgaard fra Sonofon yderst til venstre sammen med Frede Vest Hansen med sin mobiltelefon og klubkammeraterne Erik Larsen og Tom Hansen, som også fik fine præmier efter Sonofon Cups 2. afdeling i Marielyst.

Billeder fra venskabsmatch mod Vestlolland den 18. maj 2009

Erik "Smed" Rasmussen til højre havde fået indstillet hammeren rigtigt i matchen mod Vestlolland. Han var bedste mand for Marielyst med 39 points. Kaj Abrahamsen i midten blev nummer 3 med 37 og Jens Hein Bonde til venstre var næstbedst med 38 points.

René Thauner, formand for manneklubben i Vestlolland, kom nærmest hul på hul 8 og Jens Vest fra Marielyst til højre var nærmest hul på hul 14.,

Sonofoncup 22. april 2009

Ved årest første Sonofon Cup den 22. april på Storstrømmens bane i Nyk. F., blev Ivar Christensen til venstre bedst fra Marielyst. Næstbedst blev Jens Vest, i midten er det distrikschef Morten Christensen fra Sonofon, derefter følger nr. 3 fra Marielyst Per Larsen og endelig Marielyst Manneklubs formand Finn Birger Pedersen.

Billeder fra Generalforsamlingen d. 10. oktober 2011

Manneklubbens nye bestyrelse er fra venstre mod højre:
Alf Fabiansson, Kaj Pedersen, Kurt A. Pedersen, Frede Vest Hansen og Knud Pyndt

Vinder af A-rækken og klubmester i Manneklubben
Jens Dahl i midten flankeret af nr. 2 Frank With til venstre og nr. 3 t.h. Erik Kristoffersen

Vinder af B-rækken
Kjeld Nielsen til højre og nr. 3 Erik Nielsen. Årets nr. 2 Allan Skatholm var ikke til stede på generalforsamlingen.