Vinterspilsregler

Til bestyrelsen.

Vedr. vinterspilsregler.

Vi er nogen stykker der stadigvæk er uforstående overfor bestyrelsens beslutning om at lukke banen så meget ned, vintergreens, som man har gjort denne vinter.

Den har været ”lukket ned” siden starten af november. På nuværende tidspunkt har der været max. 5 dage med frost/rimfrost, hvor man normalt ikke spiller til almindelige greens, men den har været lukket ned hele perioden.  Vi har endda haft flere dage med 2-cifret varmegrader. Hidtil har vi kunnet spille til almindelige greens over vinteren, men fra vintertees, og ved frost og sne til vintergreens. I min verden lukker man bare banen, når der er frost/rimfrost!!! Altså totalt spilleforbud.

Når man ser sig om på de andre baner, spilles der stadigvæk til almindelige greens, se f.eks. Storstrømmen. Her spilles endda også fra almindelige teesteder.

Hidtil er banen først åbnet helt til åbningsturneringen, gælder dette også i år?

For så har vi medlemmer betalt for noget vi ikke har fået. Fuld kontingent – halv bane i 5 måneder???

Hvorfor skal greenfeespillere have rabat, halv pris, når vi medlemmer skal betale fuld pris?

Får vi reduktion i vores kontingent? Fuld kontingent = 5.000 om året. 5 måneder til halv pris: 208,33 x 5 = 1.041,67.

Jeg kan se, at flere af vores spillere kører ud og spiller greenfee ude på Storstrømmen. Og jeg kan se, at der kommer ikke nogen gæster og spiller hos os.

Nordsløjfen er totalt lukket ned, hvilket er os totalt uforstående! For at skåne teesteder, greens og fairways??? Vi har aldrig oplevet at Nordsløjfen har været lukket totalt ned???

Svar udbedes fra bestyrelsen.

Tønnes

Tak for din mail angående vinterregler.

Det kan oplyses, at bestyrelsen har drøftet sagen og besluttet, at nuværende vinterregler lempes snarligst efter varigt omslag i vejret.

Jeg må lige korrigere derhen, at vinterreglerne først blev indført primo december og ikke i november som du skriver.

Du spørger om banen først åbnes helt til turneringsstart, det vil ikke være tilfældet i år.

Begrundelsen er som anført, nye restriktive krav til brug af pleje- og hjælpemidler til vedligeholdelsen af greens m.m., samt at vi ønsker at værne mest muligt om vores greens i vinterperioden hvor der ikke er vækst i græsset.

Du spørger ligeledes til reduktion i kontingentet.

Det vil ikke kunne imødekommes.

Pbv

Peter Olsen