Prøvemedlemskab

Marielyst Golf Klub kan tilbyde dig et prøvemedlemskab som introduktion til golf og ikke mindst den rette måde at lære spillets finesser på – både praktisk og teoretisk.
Dette giver dig mulighed for at se, om golfsporten er noget for dig.

Du får udleveret en bag med tilbehør, som du skal bruge, hvis ikke du har et sæt i forvejen.

Hvordan bliver jeg prøvemedlem?

Du udfylder indmeldelsesblanketten, som du kan få udleveret i sekretariatet/klubhuset, eller du kan finde indmeldelsesblanketten på hjemmesiden www.marielystgolfklub.dk under medlemmer faneblad ”prøvemedlem”.
Lige her:

Hvad sker der når jeg bliver prøvemedlem ?

Når vi har modtaget din indmeldelsesblanket, kontakter vi dig, for at aftale et møde med dig, så du kan få udleveret alt materialet, som giver dig god viden om golfsportens regler, og du får udleveret en bag med tilbehør, som du skal bruge.

Samtidig snakker vi med dig om, hvilket medlemskab du ønsker og opretter dig i Marielyst Golf Klubs administrationssystem Golfbox.

Prøvemedlemskabet omfatter følgende program:

1) 6 træningslektioner hos klubbens protræner eller til du har bestået kaninmatchen (du booker selv de tidspunkter, som passer dig).

2) Træning af: udslag, indspil, bunkerslag og putting foregår med klubbens pro træner.

3) Obligatorisk deltagelse i regel og etik 2 gange. Tirsdage (varighed ca. 2 timer) Modulopdelt i 1-2 moduler. Du skriver dig på den aften, der passer dig.

4) Dette program afsluttes med en kaninmatch. Når du har bestået kaninmatchen og er blevet indmeldt i Marielyst Golf Klub, vil du få dit DGU kort udleveret.

5) Hvis man melder sig ind som 1A medlem får man lov til at beholde den bag, som man fik udleveret, da man startede.

Der vil også være mulighed for at tage et DGU kort på et par dage, hvis du har flair for golf.

Det er gratis at blive prøvemedlem.

Hvad koster et medlemskab?

Medlemskab 1A:

DGU kort

Kontingent kr. 5.000,- efter prøvemedlemskab.

Ret til alle medlemsfordele og green feeaftaler.

Har du DGU-kort og ønsker indmeldelse i Marielyst Golf Klub, kan dette gøres for kr. 5.000,-.

Medlemskab 1B

DGU kort mærket F (fleksmedlemskab)

Indskud kr. 0,-

Kontingent (årligt) kr. 1.200,00, spilleret på Nordsløjfen (Pay & Play banen). Alt andet spil er mod green fee betaling.

Betaling af fuld green fee på alle baner, men med ret til at bruge træningsarealer i MGK.

Alle oplysninger om Marielyst Golf Klub finder du her på MGK's hjemmeside.

Har du spørgsmål så kontakt:

Begynderudvalg:

Birthe Topp Petersen: tlf.: 23 71 08 72, mail: sbtopp@hotmail.com