Medlemsundersøgelse i Golfspilleren i Centrum

Kære medlem

I vores bestræbelse på løbende at udvikle Marielyst Golf Klub har vi brug for din feedback til at sikre de bedste oplevelser og størst mulige værdi af dit medlemskab.

Vi ønsker at blive bedre til at forstå de forhold og faktorer, som har betydning for vores medlemmer og gæsters oplevelse af Marielyst Golf Klub. Denne viden giver os en unik mulighed for at udvikle en organisation, som hele tiden stræber mod at skabe den bedst mulige oplevelse for dig som golfspiller.

Vi mener, at den gode oplevelse for medlemmer og gæster i Marielyst Golf Klub skaber det bedste grundlag for klubbens forsatte udvikling og drift.

Den 19. september udsender vi tredje runde af Golfspilleren i Centrum, hvor du måske vil være blandt den 1/3 af vores medlemmer, som i denne omgang får mulighed for at give input. Hvis du modtager en e-mail invitation til medlemsundersøgelsen, håber vi, du vil tage dig tid til at besvare undersøgelsen. Vi har brug for netop din feedback, og vil bruge dine input til den fortsatte udvikling af golfklubben - Tak

Med Venlig Hilsen

Marielyst Golf Klub