Resultater fra Åbningsturneringen

En meter fra

eventyrrejsen

Der var 106 deltagere med i årets åbningsturnering i Marielyst Golf Klub, men det lykkedes ikke for nogen af deltagerne at slå et hole-in-one på hul 11.

Det ville nemlig have udløst en præmie på 50.000 kr. til en rejse til Maldiverne eller et andet eksotisk sted. Sponsoren, Malerfirmaet Lysholt Hansen fra Nykøbing, sparede altså pengene selv om en enkelt spiller var meget tæt på med et slag, der var knapt en meter fra hullet.

Trods den meget regn her i foråret, som bevirkede at turneringen blev forsinket en uge, var banen i fin stand.

Der blev spillet slagspil i A-rækken og den blev vundet af Jytte Jørgensen med 71 nettoslag foran Thomas Rasmussen med 73. Thomas Rasmussen har et handicap på kun 2,3 så det var meget imponerende at han alligevel kunne spille sig i præmierækken. Lasse Baron Romer blev nummer 3 med 75 slag.

I de øvrige rækker blev der spillet stableford.

Her var Peter Rasmussen bedst i B-rækken med 35 stablefordpoints.  Nummer 2 blev Henning Bak med 33 points. Birthe Topp nr. 3, også med 33 points.

Carsten Pedersen vandt C-rækken med 34 points foran Søren Rasmusen, som også fik 34 points. Henrik Buck nummer 3 med 32 points.

I D-rækken var René Christoffersen helt forrygende. Han vandt med 42 points og kan nu se frem til et ny handicap. Nr. 2 blev Laila Rasmussen med 33 points. John Erik Petersen fik også 33 points på tredjepladsen.

Nærmest hul på hul 8 Erik Christoffersen med 6,35 meter.

« Tilbage